Over ons

Wij werken met plezier aan een duurzame leefomgeving waar ruimte is voor wonen, ondernemen, recreëren én natuur. Wij zetten ieders persoonlijke kwaliteiten gericht in, om hier een concrete bijdrage aan te leveren.

We staan midden in de maatschappij en hebben gevoel voor de belangen van zowel particulieren als ondernemers en weten deze te plaatsen binnen de bestuurlijke en politieke dynamiek. Goede informatievoorziening en doordachte participaties zijn belangrijke tools in de ondersteuning van onze opdrachtgevers.

Resultaat & Betrokkenheid

Een stadsrentmeester kijkt vooruit, is betrokken en resultaatgericht.

Wij noemen ons niet voor niets rentmeesters. Rentmeesterschap is het voeren van het beheer over vermogensbestanddelen van anderen. Bijvoorbeeld grond, gebouwen en infrastructuur. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Eén die wij serieus nemen, want wij willen het beste halen uit het collectief vermogen. Daarom moeten we niet alleen de gewenste situatie bepalen, maar zeker ook actie ondernemen. We werken samen met alle betrokken partijen om die gewenste toekomstige situatie te bereiken.

Verbinding

Een stadsrentmeester zoekt de verbinding tussen mens en omgeving.

Samen werken we aan de leefomgeving. Een kreet die we steeds vaker horen. Zeker gezien de ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke ordening, ofwel het ‘nieuwe’ omgevingsproces. Maar HOE doen we dat? Door te luisteren! Wij zijn rentmeesters voor mens, dier én natuur. Door de juiste vertegenwoordigers bij elkaar te brengen, verzamelen we waardevolle inzichten en ideeën. We merken dat als we dit doen voordat de conceptplannen zijn gemaakt, er in veel situaties een win-win(-win) gerealiseerd kan worden. Je kunt pas echt samenwerken met een gezamenlijk doel.

Maak kennis met de stadsrentmeesters

Directie/ Bedrijfsbureau
Etiënne Hack

Met kennis over vastgoed en gevoel voor mensen werk ik graag aan ruimtelijke projecten.

Senior Projectmanager
Frank Willemen

Neem contact met Frank op voor alles over Projectmanagement.

Adviseur Leefomgeving
Pleuni Kuipers

Een ontwerper van de groene leefomgeving die verbinding zoekt.

Senior Omgevingsmanager
Deborah van Gaal

Ik zoek de balans tussen de wensen van de omgeving en de voorwaarden vanuit het project.

Word jij een stadsrentmeester?

Trainee ruimtelijke ontwikkeling

20-40

Bekijk vacature

Communicatieadviseur

Fulltime/Parttime, minimaal 24 uur

Bekijk vacature

Omgevingsmanager

Fulltime/Parttime, minimaal 24 uur

Bekijk vacature