Pleuni Kuipers

Een ontwerper van de groene leefomgeving die verbinding zoekt

Als natuurliefhebber had ik op de Hogeschool Van Hall Larenstein een fantastische tijd. Na mijn studie Tuin en Landschapsinrichting heb ik veel technische kennis opgedaan bij verschillende ingenieursbureaus. Daarna heb ik acht jaar bij de gemeente Arnhem gewerkt als adviseur en ontwerper van de groene leefomgeving.

Mijn technische kennis, creativiteit en liefde voor de natuur komen samen bij Stadsrentmeesters. De afwisseling tussen stedelijk en landelijk gebied helpt me om creatieve oplossingen te bedenken voor o.a. waterberging, klimaatadaptatie en ecologie.

Ik haal veel voldoening uit de samenwerking met andere disciplines. De gezamenlijke kennis vertalen in een goed en haalbaar ontwerp én dit uiteindelijk werkelijkheid te zien worden maakt dit de leukste baan die er is.

Wij werken met plezier

Wij werken samen voor klanten, vaak op locatie. Daarom vinden we het belangrijk om ook gezamenlijk, als collega’s activiteiten te ondernemen.  Bijvoorbeeld een projectbezoek, bedrijfsuitje, of misschien zien we je bij de volgende bedrijfsbarbecue?

Bekijk onze vacatures, of neem direct contact op.

info@stadsrentmeesters.nl 0412-856 663