Deborah van Gaal

Een betrokken omgevingsmanager met communicatieachtergrond

Ik heb communicatiemanagement gestudeerd aan de HU en ben afgestudeerd in de richtingen Commerciële Communicatie en Corporate- & Interne Communicatie. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt als marketing- en communicatieadviseur voor verschillende commerciële bedrijven en startups. In loondienst, gedetacheerd en als ZZP-er, voor (semi-)overheden en bedrijven in verschillende branches.

Ik ben doorgegroeid richting omgevingsmanagement, omdat ik me graag in wilde zetten voor projecten in het fysieke ruimtelijke domein. Eén van de leuke dingen van dit vak is dat je het resultaat van je werk vaak in de praktijk terug kunt zien.

Als stadsrentmeester zet ik me met heel veel plezier in voor onze klanten, als omgevingsmanager en/of communicatieadviseur. In de toekomst wil ik me graag blijven richten op verschillende soorten projecten, op het gebied van stedelijke ontwikkeling, infrastructuur, dijkversterkingen, natuurontwikkeling en waterwerken.

Wij werken met plezier

Wij werken samen voor klanten, vaak op locatie. Daarom vinden we het belangrijk om ook gezamenlijk, als collega’s activiteiten te ondernemen.  Bijvoorbeeld een projectbezoek, bedrijfsuitje, of misschien zien we je bij de volgende bedrijfsbarbecue?

Bekijk onze vacatures, of neem direct contact op.

info@stadsrentmeesters.nl 0412-856 663