Projectmanagement

Projectmatig werken zit in ons DNA. Dat doen we in elke fase van het project en met een resultaatgerichte aanpak. Een duidelijk resultaat definiëren betekent ook ruimte maken om flexibel mee te bewegen met de omgeving en extra kansen te creëren.

Wij krijgen energie van het vinden van de juiste (projectmatige) aanpak bij ieder uniek project. Soms is dit via een duidelijk vooraf uitgestippeld projectplan, steeds vaker op basis van vooraf afgesproken projectresultaten en projectdoelen.

Meer weten? Neem contact op

Werken aan een gezamenlijk doel

Gedurende het project blijven wij flexibel, zowel in ons handelen als in ons denken. We kunnen daardoor kansen pakken en meebewegen binnen een veranderende omgeving. Uiteraard in overleg met onze opdrachtgever.

Voor ons zijn de projectresultaten en -doelen de stip op de horizon die leidend is in onze koers tijdens het projectproces.

“Wanneer ieder teamlid vanuit zijn of haar sterke punten samenwerkt aan hetzelfde doel, dan doe je het goed als projectmanager. Dit geeft het grootste rendement voor de opdrachtgever en het meeste werkplezier.”

Wil jij weten wat onze stadsrentmeesters voor jou kunnen betekenen?

We gaan graag persoonlijk in gesprek onder het genot van een kop koffie of thee om te kijken wat nodig en mogelijk is.

info@stadsrentmeesters.nl 0412-856 663