Etiënne Hack

Als rentmeester NVR ben ik betrokken bij veel ruimtelijke projecten, zowel infrastructureel als gebiedsgerichte oplossingen. Ik ontwikkel graag maatwerkoplossingen, denk daarbij aan vastgoedplatforms, digitale inschrijfformulieren en digitale schadeformulieren. Hierbij maak ik vooral gebruik van ArcGis.

Mijn steentje bijdragen aan het algemene belang, bijvoorbeeld in een dijkversterkingsproject of bij de uitgifte van duurzame pacht, daar word ik vrolijk van. Samenwerken met mensen is hierbij van het grootste belang, samen bereiken we het meest. In het team van Stadsrentmeesters probeer ik met vernieuwende ideeën aan oplossingen te werken. Daarnaast sta ik klaar als sparringpartner en ondersteuning bij vastgoed gerelateerde vraagstukken. Als ik een opdracht dan binnen de gestelde termijn en op een hoogwaardig niveau oplever, word ik echt gelukkig!

Wij werken met plezier

Wij werken samen voor klanten, vaak op locatie. Daarom vinden we het belangrijk om ook gezamenlijk, als collega’s activiteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld een projectbezoek, bedrijfsuitje, of misschien zien we je bij de volgende bedrijfsbarbecue?

Bekijk onze vacatures, of neem direct contact op.

info@stadsrentmeesters.nl 0412-856 663