Arnhem-Oost-aanpak

De Arnhem-Oost-aanpak betreft één van de 16 stedelijke vernieuwingsgebieden van Nederland. De ambitie is om over 18 jaar alle kinderen gelijke kansen te kunnen bieden. Hierin komen zowel sociale als fysieke ontwikkelingen samen. Denk aan thema’s als veiligheid, sociale cohesie, onderwijs, werk, woningen en openbare ruimte.

We richten ons in Arnhem op de wijken Geitenkamp, Presikhaaf, Klarendal, Arnhemse Broek en Malburgen, daar waar de grootste uitdagingen liggen.

Maatschappelijk betrokken en toekomstgericht

Een bevlogen samenwerking met partners en persoonlijk contact met de bewoners (ouders en kinderen!) is essentieel in de kans van slagen.

De Arnhem-Oost-aanpak is veelomvattend, ook voor de communicatie & participatie. Als stadsrentmeester houdt Félice zich bezig met vraagstukken als: hoe maken we van de Arnhem-Oost-aanpak een aansprekend merk en motiveren we zo veel mogelijk Arnhemmers om mee te doen en hoe betrek je de bewoners zo optimaal mogelijk bij de plannen? Vanuit meerdere invalshoeken een mooi en uitdagend project!

Project informatie

Project

Arnhem-Oost-aanpak

Opdrachtgever

Gemeente Arnhem

Inzet

Communicatie & Participatie

Stadsrentmeester

Félice Bracco Gartner

Wanneer

2021-2022

Onze expertise, jouw project

Wij zetten ons iedere dag in voor de openbare ruimte in ons land. Neem contact op voor meer informatie over onze projecten.

Wil jij je ook inzetten om onze leefomgeving te verbeteren? Kijk dan of jouw talenten aansluiten bij één van onze vacatures.

Naar vacatures 0412-856 663